Si t’i vizatoni vetullat në vetëm disa hapa dhe ta zbukuroni gjithë fytyrën? Përpara jush është një udhëzues i qartë

SHKARKO FALAS PERPUTHEN MEDIA
Perputhen.net

Vetullat e vizatuara mirë mund të nxjerrin në pah tiparet e fytyrës tuaj

Siç mund ta shihni, nuk është rastësi që ato janë pjesë e detyrueshme e grimit të ditës dhe mbrëmjes.

Vizatimi i vetullave është si të vendosësh maskarë për vetulla – nuk ka asnjë zonjë që nuk e ka provuar. Çështja është sa i suksesshëm ishte vizatimi i vetullave? Askush nuk synon të shkarravitë dy vija.

Vetullat me të vërtetë duhet të jenë perfektë, në mënyrë që të shkoni në punë, kolegj ose në dyqan.

Vetullat janë shumë individuale kur bëhet fjalë për formësimin e tyre. Është e rëndësishme që të punoni drejt formës së duhur për fytyrën dhe formën tuaj natyrale të vetullave. Këtu hyn në lojë “Eyebrow mapping” ose formësimi i vetullës.

“Eyebrow mapping” – është një teknikë që përdoret për të ndihmuar në gjetjen e formës ideale të vetullave në fytyrën tuaj. Specialistët e vetullave bëjnë matje të shumta të vetullave dhe syve për të krijuar formën perfekte.

Zakonisht, është një teknikë që bëhet në sallone bukurie, por së fundmi po bëhet virale në TikTok, edhe si një metodë që mund ta bëni vetë në shtëpi.

Për këtë teknikë formësimi, njerëzit po përdorin një laps vetullash ose bojë për të vendosur shenja në hapësira kyçe si për shembull: Vija e fillimit të vetullës, cepi i vetullës etj. Për një ide më të qartë, zbuloni ndiqni këtë video:

 

/Telegrafi/ 

Advertisements

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *