fbpx

Sisët e mëdha preferohen nga meshkujt me pagë më të ulët, a jeni ju njëri prej tyre?

SHKARKO FALAS PERPUTHEN MEDIA
Perputhen.net

Dy psikologë kanë hetuar sesi qasja në resurse ndikon në preferencën e një burri për madhësi të ndryshme të sisëve

Viren Swami dhe Martin Tovée kanë bërë dy eksperimente për ta hetuar këtë çështje komplekse.

Në studim mori pjesë një grup prej 266 meshkujve. Ata u ndanë në tri grupe sipas statusit socio-ekonomik – më të ulët, të mesëm dhe më të lartë, shkruan Metro, përcjell Telegrafi.

Metoda përfshinte animimin e figurave femërore me madhësi të ndryshme të sisëve, ndërsa burrat e vlerësuan joshjen fizike me notat prej 1 deri në 5.

Kjo metodë shkencore na kujton të gjitha tezat tona shkencore të ideuara mbi pirjen e birrës me miqtë.

Përfundimi është se burrat me status më të ulët socio-ekonomik preferojnë femrat me sisë të mëdha.

Hulumtimi u krye në Malajzi, kështu që ne nuk mund t’i përgjithësojmë përfundimet e këtij hulumtimi për të gjithë botën, është mjaft e qartë se idealet e bukurisë janë të ndryshme në pjesë të ndryshme të botës.

Ata më vonë i krahasuan rezultatet me një studim tjetër që përfshinte meshkuj të uritur dhe të ngopur. 66 studentë të uritur dhe 55 studentë të ngopur (pas menysë së mirë) thanë atë që mund të përfundonim vetë – burrat e uritur preferojnë gratë me gjoks më të madh.

Ah ai truri dhe asociacionet. Përfundim? Mos shko i uritur në dyqan dhe mos e zgjidh vajzën e ëndrrave tuaja kur je i uritur.

SALMA HAYEK U SVOJIM NAJSENZUALNIJIM TRENUCIMA: Ne znamo gdje da gledamo -  Net.hr

/Telegrafi/ 

Advertisements