Del nudo në mes të aeroportit/ Policët e gjëmojnë me batanije për ta mbuluar (FOTO)

SHKARKO FALAS PERPUTHEN MEDIA
Perputhen.net

Një grua ka lënë nam në Aeroportin e Denverit

në SHBA pasi doli komplet nudo dhe nuk kishte si t’i shpëtonte bërjes
virale në rrjetet sociale.
Si duket ajo nuk ishte pasagjere, pasi nuk kishte me vete asnjë valixhe, por se kishte shkuar aty vetëm për të tërhequr vëmendje.

Menjëherë oficerët e policisë të Denverit u “turrën” me një batanije të madhe për ta mbuluar atë.

“Zonjë, zonjë”, dëgjohet policia që thërret gruan teksa e ndiqte.

Policia e Denverit dhe autoritetet e aeroportit nuk kishin informacione të mëtejshme mbi gruan dhe incidentin e çuditshëm.

Por thuhet se kishte probleme mendore.

/Gazeta Shqip

Advertisements