Unë si qofte, më mori Instagram-in”/ Donaldi diskuton me Semin për Borën: I thosha merr…

SHKARKO FALAS PERPUTHEN MEDIA
Perputhen.net

Teksa ndodhej pranë pishinës duke marrë rreze dielli së bashku me Arjolën,

Semin dhe Kledion, Donaldi flet sërish për lidhjen e tij me moderatoren e njohur, Bora Zemani.
Teksa Semi dhe Arjola komentin se sa çift i bukur ishin dhe që dukeshin shumë bukur pranë njëri-tjetrit, aktorja e njohur i thotë: “Shiko se edhe syri ju ka ngrënë”.

Po as që bëhet fjalë, të gjitha bashkë. I thosha mbaje një hudhër me vete por nuk donte”, thotë Donaldi me shaka, duke bërë të tjerët për të qeshur.

“Vjen Bora tani hidhi një kilogramë hudhra nga këtu. Sa e bukur do ishte”, i thotë duke qeshur Arjola.

Apo nuk është direkt këtu me muret”, ia pret Donaldi dhe Semi shton: “Edhe ta mendosh se mund të jetë duke kaluar këtu”.

Pjesë nga biseda:

Donaldi: Po ka kaluar, pse s’ka kaluar thua ti

Semi: E ke ndjerë ti më raft pika kur ka kaluar

Donaldi: Jo nuk e kam ndjerë, por e diel

Semi: E di apo e ke ndjerë?

Donaldi: E di

Semi: Kam përshtypjen se e ke ndjerë. Kush e di si është ajo nga ana tjetër, ta rrah këtë Semin, se po them ca gjëra. Fakti që unë di gjëra që ti mi ke treguar se si ke pasur marrëdhëniet e tjera dhe se si ke qenë te marrëdhënia jote e fundit, kjo më tregon shumë se mund të jetë edhe kjo hera jote e vetme (dashuria e vërtetë). E pse mos ta shfrytëzosh deri në fund, me tentuar deri në fund. Nuk ecën, nuk ecën pastaj.  Mos të bëhen gjërat e vogla shumë të rëndësishme. Kjo koha këtu është nice fare për ty.

Donaldi: Për mua? Pse?

Semi: Po. Je larg botës.

Arjola: Pse mendoj se është faji jot pak më shumë

Donaldi: Jo, nuk është fare ashtu. Ok, edhe unë kam fajet e mia

Arjola: Se ti je shumë posesiv, je natyrë xheloze

Donaldi: Po jam, për gjërat që dua. Ndoshta është faji se jam posesiv, ok. Por nuk është faj të jem posesiv, nuk e di

Semi: Nuk është punë faji, është puna se njeriu duhet të tolerojë. Ti je nga ato njerëzit ‘ku je tani, më ço foto’.

Donaldi: Po ajo ça njeriu është? Po ik o shpirti, gjërat që ka bërë ajo, nuk i kam bërë unë. O shpirti ajo më ka marrë “Instagram”-in, tallesh ti.

Semi: Po pse?

Donaldi: Nuk ka pasur besim. Me tregon posesivitetin ti mua, pse ajo nuk ishte?

Semi: O boll me këtë muhabet

Donaldi: E di unë, jo ti

Semi: E di edhe unë

Donaldi: Unë si qofte.

/Gazeta Shqip

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *