Efi i tregon aftësitë si tatuatore Brunos, ku zgjedh t’ia gdhendë tatuazhin?

SHKARKO FALAS PERPUTHEN MEDIA
Perputhen.net

Kimia dhe pëlqimi që Efi dhe Bruno kanë për njëri-tjetrin është tashmë e dukshme.

Konkurrentja vendosi ta ftojë Brunon në studion e saj të punës,

ku i gdhendi një tatuazh. Ajo zgjodhi të punojë tatuazhin në anën e djathtë të shpatullës së Brunos.
free forum
Ai u shpreh i kënaqur me rezultatin, ndërsa tha se sido që të shkojë njohja me Efi, ai do ta ketë tatuazhin në trup si një kujtim të bukur.

Efi e anashkaloi bisedën, duke thënë se mbi të gjitha është tatuatore dhe kjo është puna e saj, por pranoi se e shijoi këtë moment të bukur gjatë takimit.
Top Channel

Advertisements

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *