Thyen rregullat sa shkelën në shtëpi/ Dënimi për Meridianin dhe Antonelën

SHKARKO FALAS PERPUTHEN MEDIA
Perputhen.net

Meridiani dhe Antonela, dy konkurrentët më të rinj të shtëpisë së “Vëllait të Madh” kanë shkelur rregullat sapo kanë hyrë brenda.

Ata kanë biseduar me banorët, duke zbuluar se çfarë mendon publiku për ta.
Për këtë, Vëllai i Madh ka vendosur që asnjë nga ata nuk do të përfitojë nga buxheti i javës.
free forum
Arsyen përse, nuk duhet t’ia tregojnë askujt. Nëse shkelin sërish rregullat, do të përjashtohen menjëherë.
Top Channel 

Advertisements

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *