Njihuni me konkurrentin më të ri të ”BBV”

SHKARKO FALAS PERPUTHEN MEDIA
Perputhen.net

Shtëpisë së “Big Brother” iu bashkua konkurenti më i ri,Valon Shehu.

Ai është këngëtar dhe kitarist.

Sipas tij në atë shtëpi mungon vendosshmëria dhe burrëria.

free forum

Ai deklaroi se nuk është as i dashuruar dhe as i lidhur.

Gjithashtu fizikisht ai shprehu një pëlqim për Beniadën.

Ai i kërkoi “Vëllait të Madh” dy gjëra: të kishte brenda një kitare sepse mungon një instrument që banorët të zhvillojnë një koncert të vogël dhe një thes boksi që të largojë emocinonet negative./Gazeta Shqip

Advertisements

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *