Mbase më pëlqen, por nuk është vendi”/ Për kë po flet Einxhel?

SHKARKO FALAS PERPUTHEN MEDIA
Perputhen.net

BB VIP – Pas spektaklit të së martës mbrëma, Beniada dhe Einxhel kanë gjetur pak kohë të diskutojnë me njëra-tjetrën.

Beniada e ka këshilluar Einxhel që të afrohet më tepër me Arbërin dhe mos t’i refuzojë momentet kur ai kërkon shoqërinë e saj.

Mos e refuzo kur ai kërkon të afrohet, kushtoi pak më shumë vëmendje”,- tha ajo.

free forum

Pas kësaj këshillë ishte Einxhel ajo e cila deklaroi se pëlqimi nda Arbërit është egzistent por mbase uk është as koha dhe vendi për të krijuar diçka më shumë mes njëri-tjetrit.

“Mbase më pëlqen vërtetë por nuk është as koha as momenti”, tha moderatorja e njohur./Gazeta Shqip

Advertisements

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *