Mikela fut në shtëpi një nga djemtë e Përputhen, çfarë ndodhi mes tyre

SHKARKO FALAS PERPUTHEN MEDIA
Perputhen.net

PËRPUTHEN – Mikela zhvilloi takimin e radhës me Erjonin dhe për të patur më shumë afrimitet dhe për t’u ndjerë më rehat, vendosi ta merrte në shtëpinë e saj.

Advertisements

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *