Puthje dhe joshje/ Si shkoi takimi mes Mikelës dhe Erjonit pas darkës

SHKARKO FALAS PERPUTHEN MEDIA
Perputhen.net

Mikela e shfaqi hapur pëlqimin që ka për Erjonin, në takimin e radhës që pati me të.

Advertisements

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *