Sabiani dhe Iliri flasin për banorin e ri

SHKARKO FALAS PERPUTHEN MEDIA
Perputhen.net

Valon Sehu është konkurenti më i ri që iu bashkua shtëpisë së “Big Brother”.

Shumë nga banorët e kanë pritur pozitivisht ardhjen e tij ku dhe Iliri me Sabianin kanë dhënë mendimin e tyrë në lidhje me të.

“Është një djalë me këmbë në tokë”,-tha Sabiani.

free forum

“Edhe mua më pëlqen shumë,djalë me gusto,mos ta marrim mësysh,”-tha Iliri.

Të shohim si do të jetë rrugëtimi i tij brenda shtëpisë.

Top Channel

Advertisements

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *