Monika dhe Arjola flasin me Beniadën për nominimin e saj

SHKARKO FALAS PERPUTHEN MEDIA
Perputhen.net

Spektaklin e djeshëm Beniada ishte banorja që u shpëtua nga publiku bashkë me Beatrix.

Diten e sotme Monika dhe Arjola flasin me Beniadën për qëndimin në shtëpinë e “Big Brother” dhe se çfarë do të ndodhi nëse ajo largohet.

“Edhe nëse Beniada largohet nga kjo portë ajo do hyjë në një portë tjetër dhe nuk do ti mungojë ajo pjesa e publikut”,-tha Monika.

free forum

“E vërtetë sidomos publiku i meshkujve sepse janë më pak paragjykues,”-tha Arjola.

Beniada është një person shumë i dashur dhe pozitiv  jo vetëm në shtëpinë e “Big Brother” por edhe për publikun jashtë.

Top Channel

Advertisements

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *