Ana biseksuale!? Përse djemtë e akuzojnë se pëlqen vajzat, rikthehet puthja në buzë me Mikelën

SHKARKO FALAS PERPUTHEN MEDIA
Perputhen.net

Këtë të enjte, Ana është përfshirë në një debat me konkurrentët  e tjerë për seksualitetin e saj.

Ata e kanë akuzuar se është biseksuale dhe se pëlqen  vajzat dhe djemtë, ndërsa vajza i ka hedhur poshtë ato.

 “Nuk jam lezbike, nuk dua të dal me Mikelën, pëlqej meshkujt, vdes për meshkujt”, tha Ana.

free forum

Gjithë debati nisi pas puthjes së famshme të shkëmbyer me Mikelën në studio, e cila sipas tyre ishte miqësore.


Top Channel

Advertisements

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *