A do t’i dërgonit prindërit në azil?”, banorët diskutojnë

SHKARKO FALAS PERPUTHEN MEDIA
Perputhen.net

Mbasditja e sotme ka kaluar me diskutime mes banorëve.

Tema që ata kanë zgjedhur të trajtojnë ishte dërgimi i prindërve në azil.

Shumica prej banorëve kanë kundështuar këtë mënyrë përkujdesje të prindërve por kishte edhe nga ata të cilët ia linin në dorë rrethanave këtë zgjedhje.

free forum

“Absolotisht, mua prindërit e mi më rritën dhe normalisht  është përgjegjësia ime që t’ja shpërblej kur ata të kenë më shumë nevojë”,- tha Meridiani.

“Unë personalisht nuk do të preferoja të jetoja me prindërit dhe as me vjehërrinë”,- tha nga ana tjetër Sarah.

Donaldi ishte një tjetër banor i cili ndërhyri në debat duke thënë: Përkujdesja më e mirë për prindërit është ajo financiare. Prandaj duhet të krijosh pavarësinë shumë herët për t’ia mundësuar këtë.

Top Channel

Advertisements

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *