Duhet të bësh dush menjëherë, vjen aromë të rëndë”, Iliri nuk duron dot dhe i drejtohet…

SHKARKO FALAS PERPUTHEN MEDIA
Perputhen.net

BIG BROTHER- Lojërat në shtëpinë e ‘Big Brother VIP’ nuk kanë fund. Kësaj radhe Iliri ka një mision të rëndësishëm që i është ngarkuar nga “Vëllai i Madh”.

Advertisements

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *