fbpx

As shiu nuk i ndaloi dot! Rrugët e qyteteve u mbushën nga të rinjtë që shijuan fundjavën e gjatë (FOTO)

Që pas lirimit të masave anti-Covid në Mbretërinë e Bashkuar kanë nisur festat e “çmendura” në fundjavë. Mijëra të rinj në qytete të ndryshme dalin dhe shijojnë ditët pushim, që kësaj radhe ishin plot 3 ditë.

Duket se ata janë të prirë që të kompensojnë kohën kur ishin të mbyllur në shtëpi për shkak të pandemisë së koronavirusit.

As shiu nuk i ndaloi dot! Rrugët e qyteteve u mbushën nga të

Mediat e huaja kanë publikuar fotografi të ndryshme, ku vajzat shfaqen të veshura me fustane të shkurtra dhe dekolte të hapura. Gjithashtu ka nga ato që kanë zgjedhur kostume si Monnie Mouse apo kapele kaubojsh.

Madje moti i lagësht nuk arriti dot që të mbante në shtëpi të rinjtë, pasi lokalet dhe klubet e natës u mbushën plot.

As shiu nuk i ndaloi dot! Rrugët e qyteteve u mbushën nga të

As shiu nuk i ndaloi dot! Rrugët e qyteteve u mbushën nga të

As shiu nuk i ndaloi dot! Rrugët e qyteteve u mbushën nga të

As shiu nuk i ndaloi dot! Rrugët e qyteteve u mbushën nga të

As shiu nuk i ndaloi dot! Rrugët e qyteteve u mbushën nga të

As shiu nuk i ndaloi dot! Rrugët e qyteteve u mbushën nga të

As shiu nuk i ndaloi dot! Rrugët e qyteteve u mbushën nga të

As shiu nuk i ndaloi dot! Rrugët e qyteteve u mbushën nga të

As shiu nuk i ndaloi dot! Rrugët e qyteteve u mbushën nga të

As shiu nuk i ndaloi dot! Rrugët e qyteteve u mbushën nga të

As shiu nuk i ndaloi dot! Rrugët e qyteteve u mbushën nga të

As shiu nuk i ndaloi dot! Rrugët e qyteteve u mbushën nga të

As shiu nuk i ndaloi dot! Rrugët e qyteteve u mbushën nga të
/Gazeta Shqip

Advertisements