Nëna la punën për të shitur foto s*ksi në internet, kritikohet si lejoi të bijën t’i bashkohet faqes për të rritur

Një nënë, e cila la punën e saj për të shitur foto seksi në internet, ishte kaq e suksesshme sa edhe vajza e saj vendosi që t’i bashkohej.

Gruaja amerikane që në faqen për të rritur “OnlyFans” njihet si zonja Robinson, hoqi dorë nga karriera e saj e marketingut për të fituar më shumë para. Ajo ka zbuluar se vajza e saj, Amber Blake, ka ndjekur shembullin e saj kur ishte 24 vjeçe.

Si nëna ashtu edhe vajza kanë një numër të madh ndjekësish në faqen e të rriturve. Por pavarësisht kësaj, zonja Robinson ka treguar se është përballur me kritika të shumta nga disa njerëz, duke i thënë se ajo ka shtyrë vajzën të bëjë një gjë të tillë.

Përdoruesit e rrjeteve sociale shkruajnë se si mundet që një nënë të inkurajojë vajzën e saj të “bëjë pornografi”. Por nëna shprehet se nuk është aspak kështu.

Nëna la punën për të shitur foto s*ksi në internet,

Megjithatë , që të dyja janë shprehur se ndiheshin të fuqizuara teksa pozojnë të zhveshura.

“Shkova tek Amber dhe i thashë ‘hej, çfarë mendon për mua që të regjistrohem tek “OnlyFans”?’. Ajo më tha ‘bëje mami, nëse është ajo që do të të bëjë të lumtur, kjo është gjithçka që më intereson”, ka treguar nëna për “That’s Offensive Podcast”.

Megjithatë, një bisedë më e ndërlikuar u zhvillua kur zonja Robinson iu afrua temës me djalin e saj 14-vjeçar. Ajo tregon se kur ka pyetur të birin, ai i është përgjigjur: “Je e bukur për një mama, por a mendon duan ta shohin atë?”.

Më pas nëna i ka shpjeguar se kjo kishte të bënte me shitjen e fotove të saj nudo dhe është siguruar që ai ta kuptonte këtë gjë.

Nëna la punën për të shitur foto s*ksi në internet,
/Gazeta Shqip

Advertisements