Djem të veshur si Mbretëresha dhe vajza të rrëzuara në tokë, nisin festat e “shfrenuara” të të rinjve (FOTO)

Në Mbretërinë e Bashkuar ka disa ditë që kanë nisur festimet për Jubileun Platinum të Mbretëreshës Elizabeth. Si pasojë britanikët u janë drejtuar qendrave të qyteteve anembanë vendit të premte mbrëma, për të festuar fundjavën 4 ditore.

Teksa edhe temperaturat ishin në anën e tyre, qytetarët kishin zgjedhur veshjet më të bukura dhe kishin mbushur rrugët e qyteteve të ndryshme. Madje kishte nga ata që ishin veshur si ushtarë të rojeve të pallatit mbretëror apo një djalë ishte transformuar si Mbretëresha Elizabeth.

Djem të veshur si Mbretëresha dhe vajza të rrëzuara në

Ndërkohë mediat britanike shkruajnë se mbrëmjen e kësaj të shtune do të mbahet një koncert në Pallatin Buckingham, ku të pranishëm do të jenë yje si Diana Ross, Sirr Rod Stewart dhe nënkampioni i “Eurovision”-it, Sam Ryder.

Nuk dihet nëse Mbretëresha do të jetë e detyruar që të humbasë ndonjë event tjetër. Por sipas burimeve, ndihmësit mbretërorë po i japin përparësi që ajo të jetë mjaft e përshtatshme për të qenë në ballkonin e Pallatit gjatë finales së konkursit të madh të së dielës.

Djem të veshur si Mbretëresha dhe vajza të rrëzuara në

Djem të veshur si Mbretëresha dhe vajza të rrëzuara në

Djem të veshur si Mbretëresha dhe vajza të rrëzuara në

Djem të veshur si Mbretëresha dhe vajza të rrëzuara në

Djem të veshur si Mbretëresha dhe vajza të rrëzuara në

Djem të veshur si Mbretëresha dhe vajza të rrëzuara në

Djem të veshur si Mbretëresha dhe vajza të rrëzuara në

Djem të veshur si Mbretëresha dhe vajza të rrëzuara në

Djem të veshur si Mbretëresha dhe vajza të rrëzuara në

Djem të veshur si Mbretëresha dhe vajza të rrëzuara në

Djem të veshur si Mbretëresha dhe vajza të rrëzuara në

Djem të veshur si Mbretëresha dhe vajza të rrëzuara në/Gazeta Shqip

Advertisements