Në shenjë proteste, modelet dalin shëtitje me biçikletë “topless” nëpër rrugët e qytetit (FOTO)

Dy modele janë parë duke bërë xhiro me biçikletë “topless” nëpër Amsterdam, në mbështetje të lëvizjes “lironi gjoksin”.

Yjet e “OnlyFans”, Cris Galera dhe Flavia Oliver, u fotografuan teksa ngrinin bluzat dhe tregonin gjoksin nëpër qytet për të rritur ndërgjegjësimin për fushatën.

Kjo fushatë u krijua në vitin 2012 dhe thekson konventën e përgjithshme të lejimit të burrave të shfaqen “topless” në publik, ndërsa e konsideron seksuale ose të pahijshme që gratë të bëjnë të njëjtën gjë.

Në shenjë proteste, modelet dalin shëtitje me

Përveç kësaj, Cris ka qenë gjithashtu kryefjalë e mediave sociale në të kaluarën, pasi pretendonte se është “shumë e nxehtë për takime”. Sipas saj, e ka të vështirë të dalë me burrat pasi janë të “intimuar” nga bukuria e saj.

Nga ana tjetër, Flavia mori vëmendje në të kaluarën pasi u nda nga ish-partneri, i cili i kërkoi që të ‘fshinte’ tatuazhet e saj, për të cilat ajo kishte shpenzuar 20 mijë dollarë.

Në shenjë proteste, modelet dalin shëtitje me

Në shenjë proteste, modelet dalin shëtitje me/Gazeta Shqip

Advertisements