Protestoi “topless” për…/ Modelja e faqes për të rritur kërcohet me përdhunim dhe vdekje (FOTO)

Një aktiviste e njohur vegane, ka zbuluar se ka marrë kërcënime për përdhunim dhe vrasje për shkak të protestave të saj “topless”, në favor të të drejtave të kafshëve.

Sipas autoriteteve të Australisë Perëndimore, Tash Peterson, është një dëmtuese e madhe e vendit. Marifetet dhe protestat e saj thuhet se po rrisin ndërgjegjësimin për të drejtat e kafshëve, duke përdorur faqen për të rritur “OnlyFans”.

Protestoi “topless” për.../ Modelja e faqes për të

“Daily Star” shkruan se Peterson nuk ka kërkuar falje për protestat e saj ku është shfaqur “topless”, ku ka protestuar për një dietë pa mish.

28-vjeçarja ka folur pa doreza në një intervistë të fundit, ku ka rrëfyer për kërcënimet me vdekje dhe abuzimet që merr në internet nga burra dhe gra në mbarë botën.

Protestoi “topless” për.../ Modelja e faqes për të

“Më thanë të vrisja veten. Unë në fakt kam pasur kërcënime të drejtpërdrejta nga njerëz që thanë se do të vinin në shtëpinë time dhe do të më përdhunonin dhe më vrisnin”, ka thënë ajo.

Tash dhe i dashuri, Jack Higgs, janë përballur gjithashtu me disa kërcënime të pazakonta personalisht, me trupa kafshësh dhe jashtëqitje të hedhura në rrugën e saj pasi adresa dhe numri i saj i telefonit u renditën në internet.

Protestoi “topless” për.../ Modelja e faqes për të

Protestoi “topless” për.../ Modelja e faqes për të

Protestoi “topless” për.../ Modelja e faqes për të

Protestoi “topless” për.../ Modelja e faqes për të/Gazeta Shqip

Advertisements