Bëri disa operacione plastike që të dukej perfekte, familja i bën të papriturën modeles s*ksi (FOTO)

Një modele e “OnlyFans” që prej kohësh ka pushtuar “Instagram”-in, ka treguar me krenari se ka bërë operacione plastike, por prindërit e saj nuk janë aspak të lumtur.

Ajo është 29-vjeçarja, Maddison Fox, nga Sussex, e cila për herë të parë ka bërë operacion plastik kur ishte 21 vjeç.

Ndërhyrja e parë që ajo ka bërë është në gjoks dhe më pas dy të tjera sërish për ta zmadhuar. Gjithashtu ka bërë botoks dhe fillers në fytyrë.

E teksa të gjithë mendojnë se Fox do të ndalojë me kaq, ajo ka treguar se nuk ka mbaruar ende.

Bëri disa operacione plastike që të dukej perfekte, familja i

“Operacionet në të ardhmen që dua të bëj janë në hundë, heqja e të pasmeve braziliane dhe operacion në sy. Qëllimi përfundimtar është të dukem më perfekte, më e përshtatshme në Instagram dhe të ngjaj me kukullat”, ka thënë 29-vjeçarja për “Daily Star”.

Për këtë arsye, Maddison ka treguar se është përballur me shumë paragjykime gjatë këtyre viteve. Madje edhe nga prindërit e saj. Sipas Fox, nëna ka shkuar aq larg sa e ka quajtur atë “groteske” dhe “karikaturë”.

Që në momentin kur ajo ka vendosur që të bëjë operacione, familja ka vendosur që të mos i flasë.

“Familja ime nuk më mbështet në asnjë mënyrë që të ndryshoj veten, kështu që ndihem si delja e zezë e familjes”, ka shtuar 29-vjeçarja.

Bëri disa operacione plastike që të dukej perfekte, familja i/Gazeta Shqip

Advertisements