“Unë vazhdoj të flas për të dhe ai vazhdon të flasë për mua”/ Meshkujt më të pashëm në botë sipas Brad Pitt!

Në një intervistë të re për “Vogue” ylli i Hollywood-it, Brad Pitt, është pyetur se cilin konsideron meshkullin më të pashëm në botë.

Pitt u përgjigj se

“Personi i parë që do të mendoja është Paul Newman. Ai u rrit me hijeshi dhe siç thuhet, ai ishte vërtet një njeri i veçantë, bujar dhe i vërtetë”.

“Unë vazhdoj të flas për të dhe ai vazhdon të

Ai vazhdoi duke përmendur George Clooney:

“Nëse do të më duhej të zgjidhja një nga bashkëkohësit, ai është George Clooney, pse jo? Sepse unë vazhdoj të flas për të dhe ai vazhdon të flasë për mua”.

“Unë vazhdoj të flas për të dhe ai vazhdon të

Brad gjithashtu shprehu admirimin për ish-in e tij, Gwyneth Paltrow:

“Më pëlqen ajo që ajo ka bërë me Goop. Ajo është një mike me të vërtetë e dashur, që ka ndërtuar këtë perandori dhe është një prizë krijuese për të. Në fakt, nëse e mendoj, ndoshta ishte e para që më bindi të laja fytyrën dy herë në ditë… kështu mendoj unë”.

“Unë vazhdoj të flas për të dhe ai vazhdon të

/Gazeta Shqip

Advertisements