“Baballarët e nxënësve të mi kërkojnë të flenë me mua që…”/ Mësuesja e gjeografisë habit me deklaratën

Natasha Coldstone ka pohuar se baballarët e disa prej nxënësve të saj duan të provojnë fatin e tyre për të kaluar një natë me të.

28-vjeçarja nga Teksasi i Shteteve të Bashkuara të Amerikës ka thënë:

“Baballarët e nxënësve të mi duan të flenë me mua, që unë tu jap atyre nota më të mira,” tha ajo në një video dhe shtoi: “Oh sikur të kisha një dollar për çdo herë që ma kanë kërkuar këtë”.

“Baballarët e nxënësve të mi kërkojnë

Shikuesit ndanë mendimet e tyre në komente dhe shumë thanë se mësuesja e gjeografisë është “shumë e nxehtë për t’u përballuar”.

Një i dytë i kërkoi mësueses për “mësime private” dhe një i tretë tha se ajo do të ishte arsyeja që ata të shkonin në shkollë çdo ditë./Gazeta Shqip

Advertisements