I varur nga pornografia, Kanye West u ka treguar ish-punonjësve fotot nudo të Kim Kardashian

Reperi me famë botërore, Kanye West, është përfshirë edhe një herë në një skandal. Ish-punonjësit e tij tregonin se reperi i ka treguar stafit imazhe nudo të ish-bashkëshortes së tij, Kim Kardashian.

I varur nga pornografia, Kanye West u ka treguar ish-punonjësve fotot nudo

Madje njëri prej tyre ka zbuluar se Kanye West i ka treguar atij një imazh të qartë të femrës më seksi, gjatë një interviste pune në vitin 2018.

“Gruaja ime sapo ma dërgoi këtë”, dyshohet se i tha reperi teksa kishte nxjerrë foto shumë personale të Kardashian në telefonin e tij. Një tjetër ish punonjës thotë se 43-vjecari tregoi video eksplicite të Kardashian, e cila bëri kërkesë për divorc në vitin 2021.

I varur nga pornografia, Kanye West u ka treguar ish-punonjësve fotot nudo

Nga ana tjetër, thuhet se West nuk kishte frikë të shfaqte imazhe personale dhe të fliste për situata që duheshin mbajtur private.

I varur nga pornografia, Kanye West u ka treguar ish-punonjësve fotot nudo

Reperi ka folur më parë për “varësinë e tij ndaj pornografisë”, duke thënë se kjo gjë i “shkatërroi” familjen./Gazeta Shqip

Advertisements