Kërcyen menjëherë me njëri-tjetrin, ja dy konkurrentët e rinj në “Për’puthen” (FOTO)

Dy konkurrentë të rinj hynë sot në programin e Për’puthen, por si asnjëherë më parë ata e nisën me ‘këmbën e mbarë’ duke kërcyer së bashku.

Kërcyen menjëherë me njëri-tjetrin, ja dy konkurrentët

Viktori ka ardhur nga Italia për të gjetur një partnere shqiptare, ndërsa Gisela për të njohur djemtë që janë në programin e dashurisë.

Kërcyen menjëherë me njëri-tjetrin, ja dy konkurrentët

Konkurrenti duhej të bënte një zgjedhje për të kërcyer në studio, por pas refuzimit të Irisit pasi kishte probleme me veshjen, ai zgjodhi vajzën e rë që erdhi.

Që në puntatën e parë ata kërcyen me njëri-tjetrin dhe diskutuan teksa ishin krah njëri-tjetrit./Gazeta Shqip

Advertisements