VIDEO/ “Moj plehrë”, degradon sherri në “Përputhen”, Lea qëllon Irisin me shuplakë gjatë emisionit: Boll të kam duruar


Debatet e vazhdueshme mes dy vajzave, pjesë e programit ‘Përputhen, Lea dhe Irisi, kanë përfunduar sot me një sherr fizik. Ka qenë Lea ajo që ka goditur me shuplakë Irisin, ish-shoqen e saj të ngushtë. Debati nisi mes Irisit dhe Orsiolës, vajzës që kishte dlaë në takim me Donaton, një prej përlqikeve të Irisit. Por mes tyre u përfshi dhe Lea, e cila e goditi ish-shoqen e saj të ngushtë me shuplakë dhe e tërhoqi nga krahu. Në atë çast, Irisi doli nga studioja dhe pas e ndoqi Petro, djali që ka qenë pëlqimi i dy ish-shoqeve dhe është bërë shkak vazhdimisht për debatet mes tyre.

Pjesë nga sherri mes tyre

Irisi-Donatos: Duket standarti, me femrat që del

Orsiola-Irisit: Ti nuk do tregosh standardet, se përderisa ka dalë me mua, jam pjesë e standarteve dhe të la ty aty, si  plehrë.

Irisi: Moj, seriozisht e ke që më thua mua plehrë, moj e ke parë veten në pasqyrë moj seriozisht e ke kujt i thua plehrë. Surrati jot

Ule zërin

E ke parë ndodnjëherë veten në pasqyrë moj, kujt i thua plehrë

Ta tha ai

E provokove ti

Punën kryesore e kam me ty edhe me këtë plehrën tjetër. Ju të dyja jeni plehra (i drejtohet Orsiolës dhe Leas).

Lea: Kujt i drejtohesh ti ashtu (e kap nga krahu), më ke thënë budallaqe, më kë thënë plehrë.

Irisi: Punën e kam dhe me ty

Lea: Hë pra hajde

Irisi: Boll të kam duruar. (ngrihet dhe e qëllon).

/Gazeta Shqip

Advertisements