Burri i tha t’i bashkohej faqes për të rritur, ish-mësuesja realizon kalendarin nudo (FOTO)


Një ish-mësuese, e cila u inkurajua nga bashkëshorti i saj të linte punën dhe të bëhej modele e “OnlyFans”, ka publikuar një kalendar krejtësisht të zhveshur për Krishtlindje.

Ajo është Courtney Tillia, nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe ka fituar 1 milion dollarë nga postimet e saj të ‘turpshme’ pasi braktisi shkollën.
Ajo e filloi sipërmarrjen e saj pak më shumë se tre vjet më parë – dhe kjo është diçka për të cilën me siguri nuk i vjen keq.

E tani që jemi në sezon festash, Courtney ka bërë një kalendar nudo të Krishtlindjeve dhe dhurata seksi nga i shoqi, Nick Tillia.

Duke folur për Daily Star për planet e saj të pushimeve të vlerësuara me X, ajo tha: “Kam krijuar një kalendar të ardhjeve plotësisht nudo për të gjithë abonentët e mi këtë vit. Çdo ditë atyre u dërgohet një foto ose video e ‘keqe’ për të numëruar mbrapsht për Krishtlindje”.”Burri i tha t’i bashkohej faqes për të rritur, ish-mësuesjaBurri i tha t’i bashkohej faqes për të rritur, ish-mësuesjaBurri i tha t’i bashkohej faqes për të rritur, ish-mësuesjaBurri i tha t’i bashkohej faqes për të rritur, ish-mësuesja
Burri im ka akses për herë të parë në kalendarin tim, si dhe në të gjitha përmbajtjet e mia seksi, dhe më ka dërguar gjithashtu shumë frymëzim. Ne gjithashtu argëtohemi duke xhiruar përmbajtje së bashku!”, ka treguar Courtney./Gazeta Shqip

Advertisements