“Për çdo fyerje, ofendim…”/ Big Brother merr vendimin për banorët, ja dënimi për ta

Big Brother ka marrë masa ditën e sotme, duke dënuar banorët për shkak të fyerjeve, ofendimeve si dhe fjalorin e rëndë që kanë përdorur brenda shtëpisë.

Përveç largimit të Kejvinës, vëllai i madh vendosi që ti dënojë dhe banorët e tjerë. Arbana u komunikoi atyre se për çdo fyerje, ofendim, fyerje, vënie në lojë, do ulen nga 2 mijë euro nga çmimi i madh./Gazeta Shqip

Advertisements