‘Maestro’ lideri i shtëpisë deri të shtunën/ Zgjidhet me shumicë votash nga banorët

Armaldo u zgjodh me shumicë votash që të jetë ai lideri për këtë javë, deri ditën e shtunë kur është edhe spektakli i radhës.

Shumica e banorëve thanë se ‘maestro’ i menaxhon mirë situatat, është i qetë dhe se duan atë këtë javë ‘në krye’ të shtëpisë.

Armaldo do të jetë lider deri të shtunën, ku më pas, po me proces votimi do të zëvëndësohet nga një tjetër banor./Top Channel

Advertisements