Në dhomën e gjumit, Luizi nuk ia ndan sytë Kiarës, ajo: Po me hipnotizon… (VIDEO)

Pak para spektaklit, Kiara dhe Luizi pasi janë bërë gati, po kalojnë disa momente së bashku në dhomën e gjumit.

Ndërsa Luizi nuk ia ndan sytë, Kiara shprehet se po ndihet e hipnotizuar.

Luizi: A po hipnotizohesh? (Qeshin të dy)

/Gazeta Shqip

Advertisements