“Përveç grupimeve, aty ka edhe elektronë të lirë”/ Opinionistët komentojnë debatin mes Luizit dhe dy vajzave

Debati mes Luizit dhe dy vajzave të reja, Diolës dhe Nitës u komentua edhe nga opinionistët.

Arbër Hajdari mendon se në këtë pikë të lojës, është normale të krjihet kjo situatë.

Hajdari : Duket qartë që janë krijuar grupe. Por ka të tjerë që janë elektrone të lirë në shtëpi, si rasti i ‘maestros’.

Armaldo: Nuk kam dëshirë të jem pjesë e grupeve, sepse në momentin që bëhesh pjesë e grupeve, duhet të bëhesh edhe pjesë e kompromiseve. Unë mendoj të jem vetëm gjithë kohën, dhe atëherë kur nuk më duket e drejtë diçka, do ndërhyjë të jap mendimin tim.

Zhaklina: Nuk e kuptoj pse e mohojnë qe aty ka dy bashkësi. Olta dhe Luizi janë dy konkurentë të fortë. Ata kanë strategji të fortë. Është normale të krijohen grupe dhe është normale që banorët të ndahen dhe të bëjnë strategjitë e veta. Prëpos kësaj stategjie, secili nga ju ka një stragtegji individuale për të shpëtuar veten./Top Channel

Advertisements