Kiara dhe Luizi kërkojnë një vend pa kamera për t’u puthur! (VIDEO)

Gjatë qëndrimit nën rrezet e diellit banorët në shtëpinë e BBV ngacmojnë me batuta Luizin dhe Kiarën, teksa këta të fundit kërkojnë një vend “pa kamera” për të kaluar momentet e tyre intime.

Pas disa momenteve komike, Luizi i thotë se nuk është problem dhe para kamerave sepse e kanë dashurinë publike.

Pavarësisht kësaj Luizi vazhdon t’i tregojë disa hapësira Kiarës, në shtëpi, që mund ti ofrojnë dyshes “privatësi”.

Luizi: Ulu Kiarë. A bëjmë sikur të shtva unë padashje?…

/Gazeta Shqip

Advertisements