Vjen momenti i shumëpritur! PUTHEN KIARA & LUIZI (FOTO)

Kiara dhe Luizi kanë shkëmbyer ditën e sotme puthje ne parë mes tyre në shtëpinë e Big Brother VIP.

Gjithçka ka ndodhu gjatë provës së dasmës, ku Kiara dhe Luizi ishin çifti që do të martohej. Teksa Kristi ishte prifti, ai u tha se mund të putheshin pasi pranuan të merrnin njëri tjetrin.

Ishte Kiara ajo e cila e puthi e para Luizin.

Vjen momenti i shumëpritur! PUTHEN KIARA & LUIZI (FOTO)Vjen momenti i shumëpritur! PUTHEN KIARA & LUIZI (FOTO)Vjen momenti i shumëpritur! PUTHEN KIARA & LUIZI (FOTO)Vjen momenti i shumëpritur! PUTHEN KIARA & LUIZI (FOTO)Vjen momenti i shumëpritur! PUTHEN KIARA & LUIZI (FOTO)Vjen momenti i shumëpritur! PUTHEN KIARA & LUIZI (FOTO)

/Gazeta Shqip

Advertisements