“Mos ma bëj mua ashtu”/ Luizi-Kiarës: Me këtë sjellje po më shkatërron mua edhe lidhjen

Në vazhdën e diskutimeve të shumta mes Kiarës dhe Luizit, ai i kërkoi Kiarës që çdo keqkutpim që kanë mes njëri-tjetrit, ta sqarojnë jashtë.

Sipas Kiarës, kërkesa që ka Luizi është e kotë, pasi deri atëherë humb pesha e debatit. Në aq kohë, Luizi reflekton dhe e justifikon veprimin e tij, shtoi Kiara.

Luizi i kërkoi asaj një përqafim, por Kiara refuzoi sërish për të disatën herë, duke thënë se nuk e ndjen ta bëjë një gjë të tillë.

/Gazeta Shqip

Advertisements