“Do sherr?!”/ Eva-Kristit: Po sillesh si shqiptar i prapambetur, s’të pëlqen zotrote! (VIDEO)

Debati mes Evës dhe Kristit vijoi për disa orë dhe si përfundim ata të dy nuk gjetën një pikë komunikimi.

Eva i tha Kristit se ai po sillet si shqiptar i prapambetur, duke përmendur faktin që ka jetuar në Belgjikë. Ajo shtoi se nuk ka pse bën kompromise për dëshirat e Kristit dhe se zgjedh për respektoi rregullat e caktuara nga Vëllai i Madh.

Eva i tha Kristit se ajo ka më shumë energji se ai që fle gjithë kohën. Asaj nuk i del ‘e keqja’ që Kristi solli Oltën në dhomë, për t’i mësuar hapat.

Në debatin mes tyre u përfshi edhe Luizi, i cili i kërkoi Kristit ta lërë Evën të qetë.

Pasi debatoi me Kristin, Eva u “kap” edhe me Luizin. Ky i fundit i tha asaj se i prishi gjumin me ulërimat.

/Gazeta Shqip

Advertisements