“Ik o Luiz, ti ke hyrë me mik aty”/ Olta “gozhdon” këngëtarin: O zemra ti ose gënjen shumë ose…

Duket se ditën e sotme Olta ka vendosur të kapet me të gjithë banorët dhe t’i sulmoj ata nga pak.

I radhës ka qenë Luizi, teksa Olta e ka akuzuar se edhe punën që dikur ka bërë si diplomat ka qenë me mik.

Sipas aktores, nëse Luizi do të ishte vërtetë I mirë do vazhdonte ta bënte këtë punë.

Pjesë nga biseda:

Olta: Ti je shëmbull shumë i mirë për tu marr për tu bërë logo. Po ik o Luiz.

Dëgjon Zhakun ti që thotë “ke qënë atasheh”. Nuk të pyet njeri ça ke qenë por ça je dhe kush je.

Po ka hyrë me mik aty të është dhënë shansi dhe nuk e ke shfrytëzuar.

Luizi: Mbaroi mandati moj

Olta: Të ishëe kaq i talentuar nuk do të të linte njeri të ikte do të të mbanin aty.

Luizi: Po ika vetë o shqiptare, isha më mirë këtu

Olta: Ça kishe më mirë këtu ti?

Luizi: Noter moj, 9 vite në Tiranë

Olta: O zemra ti ose gënjen shumë ose nuk e di…

Luizi: Unë të lë ty të gabosh se nuk e di kë ke përballë./Gazeta Shqip

Advertisements