“Të rrejti mendja se do manipulosh Qetsorin”, Olta debat me Luizin: I ke hedhur grepat dhe atij? (Video)

Luizi i tha Oltës që talenti i saj është manipulimi.

Ai i tha se tentoi të manipulojë edhe Qetsorin, për ta përdorur njësoj si Armaldon, por nuk i’a doli.

Përplasja e tyre ka vijuar me ironi, duke nxjerrë na pah njëri-tjetrit talentet. Olta mbrohet duke thënë se ajo e respekton kundërshtarin, ndryshe nga ai që përpiqet të hedh baltë.

Olta i thotë ktij të fundit se Qetsorin nuk e ka përdorur, ndërsa Luizi iu kundërpërgjigj duke i thënë se “tentove, por nuk të eci”./Gazeta Shqip

Advertisements