“Është djalë i mirë”/ Qetsori flet me Luizin për Kristin: Ka filluar të më pëlqejë (VIDEO)

Mëngjesin e sotëm, Luizi dhe Qetsori kanë diskutuar për Kristin.

Qetsori i tha Luizit, se Kristi ka fillluar t’i pëlqej.

Ata kanë folur më shumë për lojën e tij dhe situatën me Keisin, nëse do e favorizojë ose jo./Gazeta Shqip

Advertisements