Habit sërish Luizi: Fituesi i Big Brother në Taxhikistan ndiqte këtë strategji…

Luizi shpesh herë ka habitur me deklaratat e tij dhe se sa e ka studiuar lojën e Big Brother.

Këtë e ka bërë duke ndjekur jo vetëm Big Brother-at e zhvilluar në Shqipëri, por edhe jashtë vendit.

Madje ai vuri në përdorim edhe strategjitë e fituesve, ku përmendim këtu atë të fituesit të Kanadasë, kur u fut në banjë me Armaldon dhe Kristin, për të dalë në nominim kokë më kokë me ta.

Por një tjetër gjë që e ka zbuluar sot është se ka ndjekur edhe Big Brother-in e Taxhikistanit.

“Kur banorët rrëfenin linjën e jetës, ai fituesi i Taxhikistanit mbyllte veshët dhe ulte kokën, se nuk donte t’i shihte që të ndihej keq,” tha Luizi.

Kristi: Kush e kishte bërë këtë?Luizi: Banori i Big Brother-it në Taxhikistan/Gazeta Shqip

Advertisements