7 faqet më të njohura të pornografisë në Amerikë: Ja sa miliona njerëz i shohin çdo muaj!

Tashmë dihet se është shumë e lehtë të gjesh pornografi falas në internet. Megjithatë, falas ose jo, pornografia online mbetet një nga gjërat që njerëzit kërkojnë dhe shohin më shumë.

Për këtë, mjafton të përmendim Only Fans, që në një kohë shumë të shkurtër, ka kthyer miliona të rinj dhe të reja në miliarderë, vetëm sepse kanë shitur fotot e tyre provokuese me abonime ditore, mujore apo edhe vjeçare.

Më poshtë, njihuni me 7 prej site-ve më të shikuara në SHBA (dhe jo vetëm), ku sigurisht përfshihet edhe Only Fans.

free forum

#1 – Chaturbate – 19.1 milionë vizitorë (unikë) çdo muaj

7 faqet më të njohura të pornografisë në Amerikë:

#2 – X Videos – 18.5 milionë vizitorë (unikë) çdo muaj

7 faqet më të njohura të pornografisë në Amerikë:

#3 – Pornhub – 25.4 milionë vizitorë (unikë) çdo muaj

7 faqet më të njohura të pornografisë në Amerikë:

#4 – LiveJasmin – 16.2 milionë vizitorë (unikë) çdo muaj

7 faqet më të njohura të pornografisë në Amerikë:

#5 – Xhamster – 18.4 milionë vizitorë (unikë) çdo muaj

7 faqet më të njohura të pornografisë në Amerikë:

#6 – XNXX – 16.3 milionë vizitorë (unikë) çdo muaj

7 faqet më të njohura të pornografisë në Amerikë:

#7 – Only Fans – Onlyfans ka parë një rritje të madhe të shikuesve që nga pandemia. Njerëzit abonohen për të parë profilet e preferuara me përmbajtje erotike.

7 faqet më të njohura të pornografisë në Amerikë:

*Statistikat janë vetëm për shikuesit amerikanë.

Advertisements