Ç’janë ‘unazat e penisit’: Pse dhe si duhet t’i përdorni!

Unazat e penisit janë krijuar kryesisht për të kufizuar qarkullimin e gjakut në zonën e penisit. Ky qarkullim i kufizuar ndihmon në mbajtjen e një ereksioni më të fortë, dhe e bën organin më të ndjeshëm ndaj prekjes.

Përfitime, sigurisht që ka edhe partnerja: Unaza e penisit mund të ndihmojë një burrë që ka tendencë të ejakulojë shpejt ose ka vështirësi në mbajtjen e ereksionit.

Si ta përdorni:

Shumica e unazave të penisit janë krijuar për t’u vendosur kur penisi është i dobët ose pjesërisht i dobët.

free forum

Unaza mund të vendoset ose përpara (e mirë për fillestarët) ose prapa testikujve.

Mbajtja e unazës pas testikujve gjithashtu mund të ndihmojë në vonimin e ejakulimit.

Si duket një unazë penisi? Kështu:

Ç’janë ‘unazat e penisit’: Pse dhe si duhet

Ç’janë ‘unazat e penisit’: Pse dhe si duhet

Anabel

Advertisements