Seks në këmbë? Ekspertët thonë ‘po’

Seks në këmbë? Ekspertët thonë 'po' dhe ju

Seksologët e konfirmojnë: Njerëzit mund të bëjnë seks thuajse kudo. Por, kur jeni jashtë dhomës së gjumit, duhet të bëheni pak kreativë. Për shembull, këtu mund të hyjnë në lojë, pozicionet e seksit në këmbë, të përshtatshme kur ti dhe partneri keni nevojë dëshpërimisht ta bëni. Pastaj, le të mos përmendsim se sa seksi mund të jetë e gjitha. Ka diçka interesante tek pozicionet “jo shumë të zakonshme”, që duket se njerëzit i pëlqejnë.

Kenneth Play, seksologe, thotë se “nëse të dy njerëzit janë në këmbë dhe kanë mbështetjen e duhur, seksi mund të jetë fantastik”. Sidoqoftë, ekziston një pengesë që i bën pozicionet e seksti në këmbë pak më të ndërlikuara: diferenca na gjatësi. Nëse në këtë listë vini re një pozicion që nuk shkon për ju, zbrisni më poshtë.

free forum

p.s: Emrat janë lënë në anglisht, që ju të bëni edhe kërkimet tuaja për më shumë detaje 😉

1. Stand and Deliver

Seks në këmbë? Ekspertët thonë 'po' dhe ju

2. Standing O

Seks në këmbë? Ekspertët thonë 'po' dhe ju

3. Yourself on the Shelf

Seks në këmbë? Ekspertët thonë 'po' dhe ju

4. The Butter Churner

Seks në këmbë? Ekspertët thonë 'po' dhe ju

5. The Ballet Dancer

Seks në këmbë? Ekspertët thonë 'po' dhe ju

6. The Iron Chef

Seks në këmbë? Ekspertët thonë 'po' dhe ju

7. Aquaman’s Delight

Seks në këmbë? Ekspertët thonë 'po' dhe ju

8. Standing Wheelbarrow

Seks në këmbë? Ekspertët thonë 'po' dhe ju

9. Standing Dragon

Seks në këmbë? Ekspertët thonë 'po' dhe ju

10. Restroom Attendant

Seks në këmbë? Ekspertët thonë 'po' dhe ju

11. Couch Surfer

Seks në këmbë? Ekspertët thonë 'po' dhe ju

12. The Quickie Fix

Seks në këmbë? Ekspertët thonë 'po' dhe ju

13. The Elevator

Seks në këmbë? Ekspertët thonë 'po' dhe ju

Anabel

Advertisements