Kush e ka të vogël, duhet ta provojë këtë pozicion! Në këtë mënyrë “vegla” duket më e madhe

SHKARKO FALAS PERPUTHEN MEDIA
Perputhen.net

Studime të shumta kanë vërtetuar se madhësia e penisit nuk është e rëndësishme për seks të mirë

Megjithatë, një numër i madh i meshkujve janë të pasigurt për shkak të dimensioneve të “krenarisë” së tyre dhe shqetësohen se u është nën mesataren.

Çfarë është “normale”?

Statistikat thonë se gjatësia mesatare e penisit gjatë ereksionit është 13.12 centimetra, ndërsa në gjendjen “e qetë”, kjo shifër është 9.16 centimetra, transmeton Telegrafi.

Sa i përket perimetrit, vlera mesatare konsiderohet të jetë një organ seksual i trashë 11,66 cm kur është në ereksion, dhe 9,31 cm kur është në një gjendje “të qetë”. Çdo gjë më pak konsiderohet i vogël.

Ajo që është befasuese është se as këto statistika nuk i ndihmojnë meshkujt të ndihen të relaksuar.

Edhe pse numrat janë shumë të qartë, ka një numër të madh të atyre që ende shqetësohen për madhësinë e “veglës” së tyre dhe si ta kënaqin një grua me të.

Përgjigjja e kësaj pyetjeje është një pozicion i përshtatshëm.

Ekspertët e seksit theksojnë se ka pozicione veçanërisht të përshtatshme për burrat që kanë penis më të vogël, dhe pozicioni më i mirë për ta është “doggy”.

Grave nuk u pëlqen aspak ky pozicion, nëse partneri është i talentuar, por është perfekt nëse penisi është nën mesataren. Pse?

Kur është një grua e mbështetur në gjunjë dhe bërryla, muskujt e saj vagjinalë kontraktohen automatikisht, kështu që ka më shumë fërkime.

Për më tepër, në këtë pozicion, burrat kanë mundësinë të penetrojnë në vagjinë deri në fund dhe ta “mbushin” plotësisht, gjë që do t’i japë gruas përshtypjen se është një organ seksual shumë më i madh sesa është në realitet…

/Telegrafi/

Advertisements