Këto dhjetë gjëra i bëjnë gratë kur presin dhe planifikojnë seks me ju

SHKARKO FALAS PERPUTHEN MEDIA
Perputhen.net

Madje edhe ‘damat’ më të mëdha dridhen në panik nëse e dinë se mund të ketë ‘aksione’ atë natë

Edhe pse rrallë do ta vini re këtë tek ato, gratë gjithashtu kalojnë nëpër skenarë të ndryshëm, duke përfshirë frikën se do të bëjnë gjithçka siç duhet.

Kujdesen shumë për dukjen e tyre, kështu që sigurohen që gjithçka të duket e përsosur, transmeton Telegrafi.

Këto dhjetë gjëra i bëjnë gratë para seksit:

1. Depilohen – sepse duan të duken sa më bukur dhe të përsosura.

2. I bëjnë me llak thonjtë e këmbëve – për t’u dukur edhe më mirë.

3. Bëjnë pak panik – gjithmonë ekziston një dozë paniku për atë se si do të duket gjithçka dhe nëse do të bëjë diçka të gabuar.

4. Zgjedhin veshje të brendshme seksi – ose ndihen në panik, sepse nuk mund të gjejnë atë që kishin imagjinuar.

5.  Kalojnë orë të tëra për të vendosur se çfarë të veshin – kjo vlen për femrat që ende nuk jetojnë me të dashurit e tyre. Gjatë jetës së tyre të përbashkët, është e pamundur ta bëjnë këtë pa u vënë re.

6.  Mendojnë nëse duhet të marrin prezervativë – nëse as ai nuk ka atëherë çfarë të bëjnë? Zgjidhja – më mirë të marrësh sesa të pendohesh.

7. Bisedojnë me miket – jo të gjitha, por shumica e vajzave mezi presin të takojnë të dashurit e tyre, kështu që ato shpesh flasin për këtë me miket e tyre./Telegrafi

Advertisements